De Elektronikaco. van Shenzhenscreenage, Ltd

 

Gespecialiseerd voor Comercial-Vertoningsmateriaal

 

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Wij hebben de producten van uw bedrijf 4 jaar gekocht. En de kwaliteit is zeer goed. Dank voor uw oude steun en samenwerking.

—— Kishore Tod

Dank voor uw het harde werken voor ons project van de advertentiekiosk, Uw professionele dienst, kwaliteitsproducten en concurrerende prijs is zeer indrukwekkend.

—— Toshiaki

Snel reactie en volledig het begrip van wat de ernstige eis is van de cliënt, professioneel, houden wij van uw bedrijf

—— Nick

De goede vriend, onderwijst ons stap voor stap op dit gebied, opleidt onze ingenieur, dankt voor de goede verhouding

—— Robert Gregory

Dank u voor goede producten, steun, alles in China!

—— Pahmed Senne

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

1 2 3 4
Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd
Onze Fabriek Fabriek Kantoor Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SCREENAGE
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Gevestigd in 2008, de Elektronikanadruk van Shenzhen Screenage op de commerciële LCD ontwikkeling, de vervaardiging en de verkoop van het vertoningsproduct. Nu heeft Screenage hun hoofdreeksproducten met inbegrip van Digitale Signage, vloer bevindende kiosk, Industriële LCD monitor, alle-in-Één PC en LCD Interactieve Whiteboard. Na jaren van sedimentatie, is er meer dan 100.000 LCD vertoning die in al die wereld lopen door Screenage aan gebruik op verschillende gebieden zoals veiligheid, verkeer, bank, het ziekenhuis, onderwijs, kleinhandel en markt wordt gemaakt. Screenage verstrekt totale hardware & softwareoplossing voor digitale signage, LCD de monitor van kabeltelevisie en videomuur, niet alleen lever verschillende vertoningsgrootte van 19“ aan 82“ maar ook lever de diensten op de toegevoegde waarde en aangepaste producten.

 

Screenage heeft een 2.500 vierkante meterinstallatie in Shenzhen-stad, de Provincie van Guangdong, met onze eigen installatie van de metaalbijlage, kunnen wij het volledige productieproces voor mechanisch gedeelte en afgewerkt product behandelen. Wegens hun professionele R&D-afdeling, kan Screenage niet alleen massaproduktie voor hun standaardproducten maken maar kan OEM/ODM productie ook maken op verschillend vereiste van klanten worden gebaseerd.

 

De keus van Screenage van bedrijfsvennootschap, is hoofdzakelijk geen gebaseerde in bestelling hoeveelheid maar ook in termen van gedeelde visies, zaken-waarde, de groei en rentabiliteit op lange termijn voor beide partijen.

 

Deze producten zijn wijd gebruikt in de V.S., Europa, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika en andere landen en regio's. Deze producten zijn geschikt om in veel gebieden, zoals gebouwen, winkels, hotels, supermarkten, stations, busstations, luchthavens, taxis, bussen en andere openluchtgebieden te adverteren. 

De kwaliteit is onze welgemeende die eerbied aan onze klanten over de hele wereld wordt aangeboden, en het is de belangrijkste factor voor ons om de harten van onze klanten te winnen en de zakelijke relaties op lange termijn met onze klanten te vinden. Met het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging van deze jaren, hebben wij onze speciale ervaring en methodes geaccumuleerd om de kwaliteit door het gehele proces te controleren om te ontwerpen, materiële te kopen, te vervaardigen en op de markt te brengen. Vooral voor de materiële kwaliteit, hebben wij vaste verhoudingen met onze leveranciers opgericht en zelfs in sommige leveringsbedrijven geïnvesteerd om kwaliteit direct te controleren. 

Het verlenen van de diensten voorbij de verwachtingen van onze klanten is ons doel. Onze uitstekende pre-sales diensten en naverkoopdiensten hebben ons de harten van vele klanten verdiend. 

De aangepaste dienst heeft die wij onze klanten helpen wereldwijd veel problemen oplossen en ons helpen hoge beloningen van zij hebben verleend krijgen die producten in ons bedrijf hebben aangepast. Behalve het leveren van producttoebehoren, zoals het CF kaarten, BR-kaarten, USB-Flash-geheugenkaarten en kaartlezers, voorzien wij ook onze klanten van reusachtig gemak. 

Het „beroep maakt Perfect; De prijs leidt tot wederzijds-Voordeel“ is onze bedrijfsethiek. 

De technologie van LCD de industrie ontwikkelt zich snel. Onder ogen ziend de wereldmarkt, zullen wij de tendensen die volgen, die en samen met onze klanten groeien profiteren en klanten van de nieuwste producten en de uitstekende diensten in China voorzien.

 

Contactgegevens
Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Allen Lei

Tel.: 86-755-27336400

Fax: 86-755-61503306

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)