Thuis

Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

Bedrijfprofiel

Gevestigd in 2008, de Elektronikanadruk van Shenzhen Screenage op de commerciële LCD ontwikkeling, de vervaardiging en de verkoop van het vertoningsproduct. Nu heeft Screenage hun hoofdreeksproducten met inbegrip van Digitale Signage, vloer bevindende kiosk, Industriële LCD monitor, alle-in-Één PC en LCD Interactieve Whiteboard. Na jaren van sedimentatie, is er meer dan 100.000 LCD vertoning die in al wereld lopen die door Screenage aan gebruik op verschillende gebieden zoals veiligheid, verkeer, bank, het ziekenhuis, onderwijs, kleinhandel en markt wordt gemaakt. Screenage verstrekt totale hardware & softwareoplossing voor digitale signage, LCD de monitor van kabeltelevisie en videomuur, niet alleen lever verschillende vertoningsgrootte van 19“ aan 82“ maar ook lever de diensten op de toegevoegde waarde en aangepaste producten.

 

Screenage heeft een 2.500 vierkante meterinstallatie in Shenzhen-stad, de Provincie van Guangdong, met onze eigen installatie van de metaalbijlage, kunnen wij het volledige productieproces voor mechanisch gedeelte en afgewerkt product behandelen. Wegens hun professionele R&D-afdeling, kan Screenage niet alleen massaproduktie voor hun standaardproducten maken maar kan OEM/ODM productie ook maken op verschillend vereiste van klanten worden gebaseerd.

 

De keus van Screenage van bedrijfsvennootschap, is niet hoofdzakelijk gebaseerd op ordehoeveelheid maar ook in termen van gedeelde visies, zaken-waarde, de groei en rentabiliteit op lange termijn voor beide partijen.

 

Deze producten zijn wijd gebruikt in de V.S., Europa, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika en andere landen en regio's. Deze producten zijn geschikt om in veel gebieden, zoals gebouwen, winkels, hotels, supermarkten, stations, busstations, luchthavens, taxis, bussen en andere openluchtgebieden te adverteren. 

De kwaliteit is onze meest sincerest eerbied die aan onze klanten over de hele wereld wordt aangeboden, en het is de belangrijkste factor voor ons om de harten van onze klanten te winnen en de zakelijke relaties op lange termijn met onze klanten te vinden. Met het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging van deze jaren, hebben wij onze speciale ervaring en methodes geaccumuleerd om de kwaliteit door het gehele proces te controleren om te ontwerpen, materiële te kopen, te vervaardigen en op de markt te brengen. Vooral voor de materiële kwaliteit, hebben wij vaste verhoudingen met onze leveranciers opgericht en zelfs in sommige leveringsbedrijven geïnvesteerd om kwaliteit direct te controleren. 

Het verlenen van de diensten voorbij de verwachtingen van onze klanten is ons doel. Onze uitstekende pre-sales diensten en naverkoopdiensten hebben ons de harten van vele klanten verdiend. 

De aangepaste dienst heeft die wij onze klanten helpen wereldwijd veel problemen oplossen en ons helpen hoge beloningen van zij hebben verleend krijgen die producten in ons bedrijf hebben aangepast. Behalve het leveren van producttoebehoren, zoals het CF kaarten, BR-kaarten, USB-de kaarten van het Flitsgeheugen en kaartlezers, voorzien wij ook onze klanten van reusachtig gemak. 

Het „beroep maakt Perfect; De prijs leidt tot wederzijds-Voordeel“ is onze bedrijfsethiek. 

De technologie van LCD de industrie ontwikkelt zich snel. Onder ogen ziend de wereldmarkt, zullen wij de tendensen die volgen, die en samen met onze klanten groeien profiteren en klanten van de nieuwste producten en de uitstekende diensten in China voorzien.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

In 2Nd Juli 2008, de Elektronikaco. van Shenzhen Screenage, is Ltd gelanceerd in Baoan-district, Shenzhen-stad, het vasteland van China.

 

In oktober-2010, is Shenzhen voor lokaal handelsmerk van „AOZ“ van toepassing geweest

 

In mei-2011, werd Screenage de leverancier van FOCUSMEDIA

 

 

In juli-2012, heeft Screenage de 4de Internationale digitale signage van Shanghai tentoonstelling bijgewoond

 

In juli-2013, heeft Screenage de 5de Internationale digitale signage van Shanghai tentoonstelling bijgewoond

 

In april-2014, heeft Screenage de 117ste Kantonmarkt bijgewoond.

 

In april-2014, heeft Screenage de 6de internationale digitale signage van Shanghai tentoonstelling bijgewoond

 

In juli-2015, zal Screenage digitale signage van Hongkong tentoonstelling bijwonen

 

 

Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : SCREENAGE

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop